donderdag, augustus 20, 2009

Parel in de wijk

(klik op titel)Bent u een Parel in de wijk?
Heeft u een bijzondere verzameling of een aparte werkplaats? Speelt u in een band of maakt u muziek? Kunt u steenhouwen of boetseren? Kortom, heeft u een hobby, passie, een specialiteit, een talent dat u in de wijk wilt laten zien? Geef u dan op voor het project.

'Parels van Den Haag'.
Dit najaar organiseren we weer een grote Parelactie in Den Haag, waarbij bewoners met bijzondere talenten en hobby’s hun deuren openstellen voor de buurt. Dit keer nog grootschaliger dan voorgaande jaren. Bewoners in Loosduinen, Leidschenveen, Moerwijk, Wateringse Veld, Kortenbos, de Flora- en Faunawijken zetten een dag lang zichzelf en hun wijk in de etalage. Zo ontdekken bewoners de verborgen parels uit hun buurt.

Boog
Zij organiseren een uitzonderlijk, orginele en boeiende fiets/wandelroute door de wijk. Met de route in de hand kunnen bewoners kiezen welke bijzondere plekken, optredens, passies en talenten zij van de Parels willen bekijken en beleven. Kijk voor meer informatie bij de projectbeschrijving en bij het verslag van de Parelroute in Bezuidenhout die in mei heeft plaatsgevonden.

Doe mee!
Iedere bewoner met passie en talent kan een Parel worden.
Bent u enthousiast of nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met onderstaande contactpersonen:

1.Loosduinen: zaterdag 26 september: Hans Meuwese
2.Kortenbos: zaterdag 26 september: Elsbeth vd Ven en Connie Schaap
3.Leidschenveen: zondag 27 september: Violette de Ronde
4.Wateringse Veld: zondag 11 oktober: Leonie Schelling
5.Moerwijk: zondag 18 oktober: Fairuz Alaaeldin
6.Flora- en faunawijken (Vruchten-, Bomen, Bloemen en Heesterbuurt en Vogelwijk): zat. 31 oktober: Josje Adriaansen en Petra Ratelband


De Parelprojecten worden gefinancierd door het Oranje Fonds, Fonds 1818, de corporaties Haag Wonen, Staedion en Vestia en door de gemeente Den Haag.