zondag, januari 27, 2008

B.O.S. 25 jaar – Het feest deel 1 – 25 januari 2008

De eerste feestdag werd overdag feestelijk geopend door de voorzitter van de Bewoners Organisatie Spoorwijk. Vervolgens was er de lampionnenoptocht voor leerlingen van groep 1-4 van de basisscholen Jeroen en de Spoorzoeker.

Tijdens de avond was er de receptie en er waren weer vele bekende gezichten aanwezig. De secretaris van BOS, Ria Groot, opende de receptie met een overzicht van het programma voor die avond. Vervolgens was voorzitter Ramazan Odek aan het woord met een terugblik en een vooruitblik over de ontwikkelingen in Spoorwijk.


Ook waren de wethouders Jetta Klijnsma en Bert van Alphen in ons midden. Hun aanwezigheid had ook nog een speciale reden. Namelijk die avond werden er 2 stadsspelden uitgereikt. Deze keer ging de eer naar Ria Groot en Trees Hoekstra.

Een ander hoogtepunt was de presentatie van het boek 25 jaar B.O.S.


En er werd nog iemand in de bloemetjes gezet. Na haar jarenlange inzet, vanuit de stichting BOOG ter ondersteuning van de bewonersorganisatie, gaat ook Johanna van Fessem Spoorwijk verlaten. Zij vertrekt naar Engeland alwaar haar liefde geduldig op haar wacht. Namens BOS ontving zij een bos bloemen en een passend afscheidsgeschenk.


Een spectaculaire lichtshow vormde de inleiding naar de drankjes en de hapjes.