Haagse PvdA luidt de noodklok !!!

Landelijk in beeld
Als het aan Rabin Baldewsingh ligt, is het hoofdthema voor de komende vier jaren: “het vertrouwen terugwinnen door terug te keren naar de basis”. Zowel de mensen als de “sociaaldemocratische beginselen” zijn wat hem betreft ondergesneeuwd. “Ik ben van plan om de komende tijd zaken zo op de agenda te krijgen dat ze niet alleen in Den Haag maar ook landelijk in beeld komen.”

In een interview met het blad Lokaal Bestuur maakt Baldewsingh zich zorgen over het te veel ontbreken van het  linkse gehalte van de landelijke PvdA. Hier is al veel langer eeprobleem mee. lees hier meer: PvdA versus Code RoodOok zei Diederik Samsom onlangs nog ‘We moeten steviger op eigen benen staan’

Al eerder was er Gedonder bij de Haagse PvdA over het Haagse Cultuurpaleis. Later werd het gedoe over het illegalenbeleid een ware Rel bij de PvdA. Al eens eerder liet ene Adri Duivesteijn PvdA zich hierover horen. En zelfs Wouter Bos PvdA liet ook weer eens van zich horen.

Ook het Schaliegas zat de PvdA niet erg lekker. Het lijkt wel alsof de PvdA in een Najaarsdip zit !!!  Zelfs de zeer boze  PvdA-jongeren kwamen in opstand. De situatie is uiterst alarmerend met als dieptepunt de peiling.

Kortom;

Rabin Baldewsingh vindt PvdA niet links genoeg
Den HaagFM 28.08.2014 Rabin Baldewsingh, de enige PvdA-wethouder in de vier grote steden, denkt dat zijn partij bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen weer de grootste partij kan worden. “Maar daarbij heb ik wel hulp nodig van de landelijke PvdA.”
In een interview met het blad Lokaal Bestuur maakt Baldewsingh zich zorgen over het linkse gehalte van de landelijke PvdA. “Wij moeten ons niet laten gebruiken om een rechts beleid uit te voeren. Ik weet heel goed dat we met de VVD in een kabinet zitten en dat als je regeert, je verantwoordelijkheid moet nemen. Maar je moet dat wel doen met je eigen profiel, niet je eigen beginselen verloochenen.” …lees meer

verder:

En verder ook:

Maar de PvdA is niet de enigste partij met een serieus Probleem;