donderdag, maart 13, 2014


Lees hier verder!

Holi Phagwa 23.03.2014 buurtcentrum Cromvlietplein 120 Laak-oost


Holi Phagwa Feest maandag live op Den HaagTV

Den HaagFM 15.03.2014 De Haagse viering van het Holi Phagwa Feest is maandag 17 live te zien op Den Haag TV. Met poeder in de vrolijkste kleuren verwelkomen Hindoestanen tijdens het feest het nieuwe lenteseizoen dat ook een nieuw begin symboliseert waarbij het goede het kwade overwint. Den Haag fungeert, als stad met het grootste aantal inwoners van Indiase origine, jaarlijks als middelpunt van de festiviteiten. ...lees meer

Haags Holi-feest van start gegaan

RTVWEST 16.03.2014 DEN HAAG - Zondagavond hebben Hindoes onder een volle maan het Holi Phagwa ingeluid. Tijdens een ritueel waarbij gebeden en gezongen wordt, is op een brandstapel een plant verbrand die symbool staat voor de heks Holika. Hiermee komt ... Lees verder

zaterdag, maart 08, 2014


Lees hier verder!

Terugblik politiek debat Spoorwijk in LaakTheater


Het ging er best wel heftig aan toe zo af en toe !!!!

Mieke de Wit van het Laaktheater was, als debatleider, helaas uitgevallen.  Maar, de plaatvervanger bleek een zeer goed alternatief te zijn.


Stemming
Het bleek dus een goede keus met Cetin Aydemir (Movares.nl). Een spetterend debat op 06.03.2014 met ook een hele enthousiaste inbreng van de bewoners met name ook de jongeren. De tijd vloog dus voorbij op weg naar 19.03.2014 en mijn koffie werd zelfs koud, aldus Jan.

Het begon rustig, maar iedereen moest in de "stemming" komen. Maar Cetin heeft het debat goed op gang gebracht.
 
Publiek Debat
Het was voor de raadsleden ook iets nieuws. Ze moesten namelijk vooral met het publiek debatteren. Toen ze op elkaar wilden reageren (wat ze duidelijk meer gewend waren) werden ze afgekapt. Dus er was weinig ruimte voor "welles-nietes" en "beschuldigingen".
 
"Voor wat mijn stemkeuze betreft: ben ik door dit debat gaan twijfelen aan mijn eerste keuze. Zo zie je maar, dat er verschil kan zijn tussen landelijke en plaatselijke politiek. Dus ik ga (voordat ik ga stemmen) nog testen met de Stemwijzer", aldus Eddy.

Overigens gebeurde er tijdens de pauze ook nog iets heel bizars. We hadden het tijdens het debat notabene dus o.a. over het Betaald Parkeren in de wijk. Laat nu uitgerekend net de debatleider een parkeerboete te hebben ontvangen !!! Hij bleek zijn auto te hebben geparkeerd zonder parkeerkaart. Achteraf bleek de parkeerautomaat niet te werken !!

Kijk ook à>Hier
Er zijn ook nog wat foto’s gemaakt; 







maandag, maart 03, 2014


Lees hier verder!

Nieuwsbrief Vadercentrum Adam februari 2014

Het is weer tijd voor de Nieuwsbrief van het Vadercentrum Adam.

Ik wens u, namens al de vaders, veel leesplezier!

Met vriendelijke groet,

Bilal Sahin

Vadercentrum Adam
Onderdeel van Stichting MOOI

Centrum Jonckbloetplein
Jonckbloetplein 24
2523 AR Den Haag


070-2052410

zie nieuwsbrief hier volledig